Zet het in je agenda: op 27 en 28 juni organiseren we onze jaarlijkse PublicSpaces conferentie met dit jaar als thema: The Commons. 

Met onze jaarlijkse internationale conferentie willen we het publieke debat faciliteren rondom een gezonder digitaal ecosysteem. Commons (in het Nederlands "meent") zijn natuurlijke maar ook culturele hulpbronnen die toegankelijk zijn voor en gereguleerd worden door de leden van een gemeenschap. In een samenleving die steeds afhankelijker wordt van het digitale domein, zijn publieke waarden en daarmee ook een gezonde Commons van levensbelang. Maar hoe stap je over naar een gezond digitaal ecosysteem voor je organisatie dat past bij je kernwaarden?

Met onze hosts Clarice Gargard en Roland Duong dompelen we ons twee dagen lang onder in de wereld van The Commons. Met geestverruimende cultuur, goede gesprekken én concrete oplossingen en tools.  

Waar? Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Wanneer? 27 & 28 juni, 2023

Het programma en de sprekers kondigen we in de loop naar de conferentie toe aan op onze website & socials (zie ook #pubconf2023). Ook kan je op de hoogte worden gehouden d.m.v. onze conferentie nieuwsbrief:

PublicSpaces Conferentie 2023 nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang alle updates via e-mail.