PublicSpaces is een coalitie van organisaties die het gedachtegoed en de missie van PublicSpaces onderschrijven. Elke organisatie geeft binnen die waarden op haar eigen manier invulling aan die missie. Dit willen we natuurlijk zo goed mogelijk ondersteunen: wij zijn er tenslotte voor jullie om elkaar te verbinden, te informeren, enthousiasmeren en te helpen transformeren.

Elke laatste maandag van de maand is er een open PublicSpaces Spreekuur. Tussen 10:00 en 11:00 ben je van harte welkom om met onze Chief Community Björn Wijers en anderen in gesprek te gaan.

Gebruik hiervoor onderstaande link:
https://studio.publicspaces.net/b/bjo-l50-tl8-52v

Wat kan je verwachten?

Tijdens het Open Spreekuur zullen we aan de hand van thema’s de uitdagingen bespreken waar PublicSpaces partner organisaties mee te maken hebben in de transitie naar een internet gebaseerd op publieke waarden en een digitaal ecosysteem dat het publieke belang dient.

Het thema voor het 2e Open Spreekuur van 2023 op maandag 27 februari is wederom:

‘Transitie Uitdagingen’

Welke uitdagingen spelen er in in jouw organisatie om actief te kunnen bijdragen aan transitie naar een internet gebaseerd op publieke waarden en een digitaal ecosysteem dat het publieke belang dient?
Is het een gebrek aan mensen, kennis en/of kunde? Is het de financiering van publieke infrastructuur of de afhankelijkheid van Bigtech in het bereiken van je doelgroep? Of is het iets totaal anders?

We zijn benieuwd naar jullie uitdagingen en wat PublicSpaces kan doen om jullie te ondersteunen in het aangaan van deze uitdagingen.

Wanneer?

Elke laatste maandag van de maand.

Voor 2023 zijn dat:
Maandag 30 januari 10:00 – 11:00 (Thema: transitie uitdagingen)
Maandag 27 februari 10:00 – 11:00 (Thema: transitie uitdagingen )
Maandag 27 maart 10:00 – 11:00 (Thema: feedback op de nieuwe vragenlijst)

Waar?

Op het moment dat het Spreekuur is geopend vind je de link naar de online omgeving bovenaan deze pagina en hier: https://studio.publicspaces.net/b/bjo-l50-tl8-52v

Hoe?

Gebruik een recente browser (Firefox/Chromium) en klik op de link. Geef toestemming om de camera en microfoon te mogen gebruiken. Nu kun je meedoen.

Let op! Dit is een open, publiek spreekuur voor alle partners en andere geïnteresseerden. Om een privé gesprek in te plannen, neem dan contact op met bjorn@publicspaces.net.