Deze sessie is in het Nederlands 🇳🇱

In de matchmaking track komen vraag en aanbod bij elkaar en worden nieuwe allianties gesmeed en samenwerkingen gebouwd. De rondetafelsessies hebben als doel om nieuwe partijen uit verschillende disciplines bij elkaar te brengen rondom één onderwerp. Het gesprek dient als kennismaking en startpunt voor een werkgroep of samenwerking, ook na de conferentie. 

Het PublicSpaces manifest biedt mooie woorden, software moet open, transparant, souverein, user-centric zijn. Maar hoe weet je of de tools die je gebruikt dat zijn? Hoe maak je die inventarisatie van de tools die je organisatie gebruikt? Hoe score je ze op de PublicSpaces waarden en vooral, hoe stap je over naar een alternatief? Bij deze sessie verbinden we publieke organisaties met aanbieders van alternatieven en leren we van elkaar.

Moderator

Laura Krabbe (PublicSpaces)

Tafelgasten

  • Wouter Moraal (Privacy Dokter)
  • Natasja Straat (Eye Filmmuseum)
  • Gerben van Heijningen (VPRO)
  • Jos Poortvliet (Nextcloud)

Format

Deze online tafel wordt geleid door een moderator en er zijn een aantal genodigde gasten en deze mensen gaan met elkaar in gesprek, presenteren elkaar voorbeelden en bespreken of en hoe ze met elkaar verder willen gaan na deze sessie. Het publiek kan dit gesprek live meekijken via het Hopin platform (meld je hier aan) en vragen stellen via de chat en zich eventueel aansluiten bij de werkgroep.

Event Timeslots (1)

Matchmaking table 3
-
🇳🇱