Partnerbijeenkomst

Gezamenlijk richting een gezonder internet

Wij zijn van mening dat we alleen gezamenlijk naar een beter en gezonder internet toe kunnen bewegen. Collectief kunnen we een veel groter verschil maken. Daarom vormen wij een coalitie met onze partners; publieke organisaties die een groot bereik hebben en een publiek doel dienen. Dit zijn organisaties uit verschillende branches, zoals media, cultuur, de zorg, maar ook gemeentes.     

Onze partners onderschrijven ons manifest inclusief onze publieke waarden. Samen met deze partners werken we actief aan onze missie, bijvoorbeeld door het doorlopen van onze Digitale Spoelkeuken. Andersom ondersteunen wij partners in hun transitie naar een betere digitale infrastructuur. Tijd om gezamenlijk de balans op te maken!

Partnertransitiebijeenkomst: waar staan we?

Tijdens de partnertransitiebijeenkomst op 27 oktober delen we onze kennis en kunde met elkaar. Hoe staat het met de transitieplannen richting een gezonder digitaal ecosysteem? We bespreken de genomen stappen, lopende projecten en toekomstige plannen. Daarbij kun je denken aan jaarplannen met daarin digitale doelen rondom publieke waarden of plannen om De Digitale Spoelkeuken door te lopen. 

Ook zullen we een open gesprek voeren over de uitdagingen bij het in de praktijk brengen van publieke waarden. Hoe bereik je bijvoorbeeld je publiek als je overstapt naar Mastodon? En hoe overtuig je de rest van je organisatie van zulke transities? Waar en hoe kunnen we elkaar ondersteunen, is de vraag. Wij zijn erg benieuwd! De bijeenkomst zal deze keer gefaciliteerd worden door onze partner Vilans, in Utrecht.

Nog geen partner?

Wil je ook partner worden van PublicSpaces of hierover praten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. 

P.S.

Mocht je als partner de uitnodiging voor deze bijeenkomst hebben gemist, laat het ons dan vooral weten. In de mail vind je namelijk ook een link naar een vragenlijst die van belang zal zijn voor de bijeenkomst. Heb je deze vragenlijst nog niet ingevuld? Doe dit dan graag zsm, dit zou ons heel erg helpen om te zien hoe we er nu samen voor staan!

Gerelateerd