Aan de slag

Lees hier hoe jij met jouw organisatie mee kunt helpen om het internet een beetje schoner, mooier en menselijker te maken. Er zijn verschillende manieren om een bijdrage te leveren aan de missie van PublicSpaces.

De Digitale Hersenspoeling Workshop

Hoe maak je publieke waarden bespreekbaar op de werkvloer? Hoe sluiten die waarden aan bij de software die je organisatie gebruikt? En in hoeverre vind je die tools ethisch? Met de Hersenspoeling workshop leg je technologische tools onder de loep en maak je waarden bespreekbaar binnen jouw team of afdeling.

De Hersenspoeling PublicSpaces

De Digitale Spoelkeuken

Haal jouw organisatie door de spoelkeuken! Analyseer hoe jullie omgaan met software, tools en apps en onderzoek hoe deze zich verhouden tot de publieke waarden van het PublicSpaces manifest. De Spoelkeuken methode geeft inzicht en helpt bij het nemen van beslissingen bij het aanschaffen of vervangen van software.

Kom naar een van onze events of meet-ups

PublicSpaces organiseert meerdere keren per jaar (partner) events en meet-ups waar we met elkaar werken aan oplossingen voor de problemen waar we tegenaan lopen. Wil je weten wanneer de volgende bijeenkomst is?

Wouter Tebbens spreekt tijdens Mastodonderdag in Waag