Oproep Bazaar: Presenteer jouw product of dienst op de conferentie

Ben jij een ontwikkelaar of aanbieder van software, een tool of een dienst die is gestoeld op publieke digitale waarden en die publieke organisaties helpt met het inrichten van hun digitale omgeving? Meld je dan aan voor de Bazaar die plaatsvindt tijdens de conferentie op 6 & 7 juni 2024.

Voor de vierde keer bundelen PublicSpaces en Waag Futurelab hun krachten voor de jaarlijkse PublicSpaces conferentie. Dit jaar is het thema: Taking back the internet! Ben jij een ontwikkelaar of aanbieder van software, een tool of een dienst die is gestoeld op publieke waarden en die publieke organisaties helpt met het inrichten van hun digitale omgeving? Meld je dan aan voor de Bazaar die plaatsvindt tijdens de conferentie op 6 & 7 juni 2024.

Tijdens deze conferentie vol kunst, cultuur en goede gesprekken, is voor bezoekers volop ruimte om kennis te maken met aanbieders van concrete oplossingen en tools, namelijk op de Bazaar. Naast het aanbieden en verkopen van producten, is het ook mogelijk om netwerkgesprekken in te plannen met bezoekers, waaronder publieke omroepen, bibliotheken, festivals, erfgoedinstellingen, zorginstellingen en patiëntenverenigingen, onderwijsorganisaties en overheden. Bovendien zal de Bazaar, in tegenstelling tot vorig jaar, op beide dagen van de conferentie plaatsvinden!

Wat levert het mij op?

  • Zet je product of dienst in de spotlight op dé plek waar de culturele sector, onderwijs, wetenschap, zorg en overheid bij elkaar komen;
  • Kom direct in contact met de mensen en organisaties die een bewuste verandering (willen) inzetten naar een publiek internet;
  • Maak onderdeel uit van een community van waardengedreven aanbieders, kunstenaars en projecten, en connect met je peers;
  • Word vermeld als sponsor op de conferentiewebsite;

Selectiecriteria voor deelname aan de Bazaar

  • Openheid: De aangeboden producten / tools zijn voor elke persoon, netwerk of organisatie even toegankelijk en functioneren onafhankelijk van overheden, commerciële of andere politieke krachten.
  • Transparantie: De gebruikte technologie en de governance (het bestuursbeleid) is volledig inzichtelijk en toetsbaar op publieke waarden.
  • Autonomie: Gebruikers van de producten hebben de volledige controle over hun persoonlijke data, hun content en interacties.
  • Verantwoordelijkheid: De bescherming van data – zowel van de content als van de gebruikers – staat voorop, en het beheer en bestuur (governance) is onafhankelijk van commerciële of politieke invloeden.
  • Privacy by design: De gebruiker staat centraal en heeft de volledige controle over hun persoonlijke data, content en interacties.

Praktische informatie

De Bazaar vindt plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 juni van 10.00 uur (inloop conferentie) tot 18.00 uur in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Er is een continue doorloop van bezoekers. Je kunt vanaf 08.00 uur opbouwen.

Een plek op de bazaar werkt op basis van sponsoring. Je sponsort de PublicSpaces conferentie met een richtbedrag van 1500 euro voor twee dagen. Een plek is inclusief – indien gewenst – een (sta)tafel en stoelen. Een aansluiting voor electra is ook mogelijk en je kan gebruik maken van Internetverbinding via wifi.

Interesse?

Heb je interesse in een plek op de Bazaar? Stuur dan een mail naar bazaar@publicspaces.net met daarin je contactgegevens en informatie over wat je aanbiedt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden en voorwaarden.

Gerelateerd