Taking Back the Internet: bestel nu je tickets voor de conferentie!

Op 6 en 7 juni organiseren PublicSpaces en Waag Futurelab de jaarlijkse PublicSpaces conferentie. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Op 6 en 7 juni organiseren PublicSpaces en Waag Futurelab de jaarlijkse PublicSpaces conferentie met dit jaar als thema ‘Taking Back the Internet!’. Hoe herwinnen we – als burgers, organisaties en overheden – de controle op onze data en ons digitale leven? Tickets zijn nu te koop!

Tijdens het tweedaags programma vol panels, keynotes, rondetafelsessies, kunst en cultuur  banen we ons een weg richting een internet waar we gezamenlijk de regels bepalen. Wil je dit niet missen? Bestel dan nu je kaartje! Je kunt kiezen voor dagtickets, conferentietickets of een pay-what-you-can ticket. Ook is er de mogelijkheid te doneren.

Naar de Ticketshop

Anno 2024 is het gros van digitale diensten en platforms in handen van enkele commerciële big tech bedrijven. Zo is het internet niet ooit bedacht. Als we zelf willen kunnen bepalen hoe ons digitale ecosysteem eruit ziet, moeten we onafhankelijk beslissingen kunnen nemen over het ontwerp, gebruik en beheer van het internet. Tijdens de PublicSpaces conferentie gaan we daarom met sprekers, publiek en kunstenaars in gesprek over eigendom van data, privacy, interoperabiliteit, decentralisatie en meer. Kortom: technologie gebaseerd op publieke waarden.

PublicSpaces Conferentie
6 & 7 juni 2024
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Lees meer over de conferentie op de Conferentie website. Het programma wordt in de komende weken bekend gemaakt.

Gerelateerd